logo songteksten.net

Geen plannen voor nieuwe Topper

AMSTERDAM - De Toppers blijven gewoon doorgaan in de huidige bezetting, bestaande uit Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom. Dat zegt het management van het feestelijke trio in reactie op uitspraken van 'Geer'.

Joling opperde in het programma Gijs 2.0 van dj Gijs Staverman op NPO Radio 2 dat het misschien tijd was om een van De Toppers te vervangen. De zanger noemde geen namen, maar liet wel weten dat hijzelf niet stond te springen om met de succesvolle gelegenheidsformatie te stoppen.

Manager Benno de Leeuw benadrukt tegenover BuzzE dat er geen plannen zijn om De Toppers van vers bloed te voorzien. "Er is absoluut niets van waar", zegt hij. Volgens De Leeuw waren de opmerkingen van Joling onderdeel van een 'promotierondje' voor zijn nieuwe SBS-programma K3 zoekt K3.

De Toppers werden in 2005 opgericht. De groep bestond in eerste instantie uit Joling, Froger en Gordon, maar kende sindsdien diverse wisselingen. Zo verliet Gordon De Toppers twee keer, in 2009 en in 2011. Froger is de enige van de vier artiesten die er altijd bij heeft gezeten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren