logo songteksten.net

'Man Kerry Katona gearresteerd'

LONDEN - De man van zangeres Kerry Katona is afgelopen weekend opgepakt bij hun huis in Crowborough, East Sussex. Volgens Daily Mail zou George Kay de zangeres hebben mishandeld.

Kay, die werd opgepakt na een melding over mishandeling, zou ook in het bezit zijn geweest van een stroomstootwapen, een taser. De politie heeft bevestigd dat het om een 35-jarige man gaat en om een vrouw die verwondingen aan haar gezicht en armen had. Zowel de zangeres als haar partner hebben nog niet gereageerd op deze berichten.

De partner van de voormalige Atomic Kitten-zangeres zou inmiddels weer op vrije voeten zijn. In augustus werd hij ook al eens opgepakt op verdenking van het plannen van een overval.

Kerry en Kay gaven elkaar ongeveer een jaar geleden het jawoord. Ze hebben samen een dochtertje van een jaar. De zangeres heeft ook nog vier kinderen uit vorige relaties. Katona en Kay kwamen in de afgelopen maanden wel vaker in het nieuws. De zangeres zou haar partner onlangs namelijk de deur hebben gewezen omdat ze genoeg had van zijn feestgedrag. Later nam ze hem toch weer in huis.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren