logo songteksten.net

F. Gary Gray regisseert Fast & Furious 8

LOS ANGELES - De zoektocht naar een nieuwe regisseur voor de volgende film in de Fast & Furious-reeks is voorbij. Straight Outta Compton-regisseur F. Gary Gray kondigde aan de vacature te gaan vullen.

"Ik had me geen betere partners kunnen wensen dan Vin Diesel, Neal H. Moritz en de Universal Studios Entertainment-familie", zo schrijft Gray op Facebook. "Samen brengen we je het nieuwe hoofdstuk in de Fast & Furious-saga." Even eerder gingen er al geruchten dat Gray de film zou gaan regisseren; Vin Diesel deelde enkele dagen geleden nog een foto waarop hij poseert met de regisseur.

De opnames beginnen pas in de zomer. Op 14 april 2017 gaat de film in première in de bioscoop. Het wordt de eerste film in de serie zonder hoofdrolspeler Paul Walker, die in 2013 verongelukte. Actrice Michelle Rodriguez meldde vorige maand aan E! News dat de crew toch met goede zin weer aan de slag gaat: "We moeten een goede reden hebben om zonder Paul door te gaan. Nu dit een wereldwijd succes is, en niet alleen een Amerikaanse baby, is het belangrijk dat we overwegen door te gaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren