logo songteksten.net

Tommie Christiaan open over burn-out

HILVERSUM - Tommie Christiaan heeft een lastige periode achter de rug. "Ik heb een tijd zo ontzettend hard gewerkt en toen ben ik mijzelf voorbijgegaan", vertelt Tommie aan RTL Boulevard.

"In 2013 speelde ik mijn laatste grote rol en een paar maanden later werd mijn dochter geboren. Daarna heb ik wat gas teruggenomen", legt Christiaan uit. Hij zegt dat hij hiervoor druk was met werk en ook aardig van de voordelen van het vak heeft genoten. "En dan komt ineens de man met de hamer."

"Wat mij er uiteindelijk doorheen heeft gesleept, is de liefde van mijn gezin en de muziek." Tommie besloot onlangs om mee te doen met The Voice. Het idee kwam van zijn vriendin. "Zij dacht dat The Voice misschien een manier was om mij eruit te halen. Ik vind mijzelf nog jong en ik denk dat ik nog wel wat verschillende kanten op kan met mijn carrière."

Tommie Christiaan is vrijdagavond te zien in The Voice. Hij bekent dat het wel even spannend was toen hij het podium op moest. "Je moet iets doen en mensen verwachten iets van je. Toen ik op moest keerde mijn maag zich wel drie keer om", zegt hij lachend. "Maar dat bedoel ik wel positief hoor, want ik had zo'n zin om dat podium op te vreten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren