logo songteksten.net

Miley Cyrus en Flaming Lips naakt podium op

LOS ANGELES - Miley Cyrus gaat samen met The Flaming Lips helemaal naakt het podium op. Dat meldt Flaming Lips-frontman Wayne Coyne op Instagram.

"Oh fuck! Miley Cyrus komt met een show waarin zij, wij en het publiek allemaal HELEMAAL naakt zijn terwijl er melk (of ja, wit spul dat op melk lijkt) alle kanten uit wordt gespoten.", schrijft Coyne, wiens band net als Miley bekend staat om extraverte shows met veel glitter en glamour. Het tafereel wordt opgevoerd voor de opnames van een nieuwe video: "Het is voor een videoclip voor het Miley Cyrus and Her Dead Petz-nummer The Milky Milky Milk."

De 22-jarige popster werkte al vaker met The Flaming Lips, ook onthulde ze eerder deze maand dat ze samen met de beroemde rockband op tour gaat. Miley vertelde eerder dat ze erg close is met de 54-jarige frontman. "Hij betekent de hele wereld voor me, het is niet eens definieerbaar", vertelde ze in augustus aan de New York Times. "Ik ben 100 procent verliefd op Wayne en Wayne is verliefd op mij, maar het is niks seksueels. Dat zou echt heel vies zijn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren