logo songteksten.net

Lady Gaga en Tony Bennett maken tweede album

NEW YORK - Na een coveralbum en intensieve wereldtournee zijn Lady Gaga en Tony Bennett nog steeds niet op elkaar uitgekeken. Bennett verklapt in een interview met Vulture dat er een tweede album aan komt.

"Ja, we doen nog een album", bevestigt de 89-jarige crooner. De twee gaan dit keer aan de slag met nummers van de legendarische liedjesschrijver Cole Porter, die Amerikaanse jazzklassiekers componeerde als I've Got You Under My Skin en I Get A Kick Out Of You. "Hij was de beste schrijver van iedereen uit het Great American Songbook. Erg intelligent. We gaan hier erg veel plezier mee hebben."

De chemie tussen de twee blijft sprankelen; regelmatig lieten de twee zich lovend over elkaar uit. "Gaga is een prachtige zangeres en als ze een goede ballade zingt krijg ik kippenvel", zo prijst Bennett zijn collega wederom. De onophoudelijke lofzang werpt overigens zijn vruchten af: "Doordat ze haar publiek vertelde hoe leuk ze mij vindt, werden al die jonge tieners fan van mij. Aan de andere kant zei mijn publiek: 'God, ik heb nooit geweten dat zij zo mooi kon zingen.' Dus we hebben elkaar geholpen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren