logo songteksten.net

Sef wil moestuin en kinderen

AMSTERDAM - Hiphopper Sefs tweede album In kleur is net verschenen. Hoewel zijn leven lange tijd 'één groot feest was', is er nu meer ruimte voor andere dingen dan alleen uitgaan en partyen. Aan Viva vertelt Sef over zijn leven. "Ik wil kinderen! Minimaal eentje. En een moestuin."

Sef heeft al negen jaar een relatie met Roxanne. Op hun relatie is het nummer Toch houdt ze van mij gebaseerd. "Het is af en toe goed om te beseffen dat diegene die van je houdt, van je houdt. Ondanks je imperfecties. Als je zo lang bij elkaar bent, ben je écht jezelf. Inclusief je slechte kanten. Ik ben eigenwijs, luister niet altijd, maar tóch houdt ze van me. Prachtig toch?"

In kleur gaat over wat Sef bezighoudt. Als voorbeeld noemt hij de leegheid van het nachtleven. "Als je zo veel tijd in het nachtleven doorbrengt, ga je op een gegeven moment ook de leegte daarvan inzien, patronen ontdekken. Mensen die vluchten in het nachtleven, mensen die er áltijd zijn. Het is makkelijk om je daarin te verliezen, weg te rennen voor serieuze dingen. Terwijl er meer gebeurt in de wereld." Een feestje op zijn tijd slaat Sef nog steeds niet af, maar lekker praten met vrienden in de kroeg vindt hij nu leuker dan naar clubs gaan.

De hiphopper lijkt wat huiselijker te worden. Daar horen ook kinderen en een eigen tuintje bij. "Het lijkt me supervet om mijn eigen groenten en kruiden te verbouwen. Te kunnen zeggen: ‘We eten vanavond tomaten uit de tuin.’ Ik belandde laatst toevallig op het Instagram-account van Oprah Winfrey. Zij heeft echt een soort megaboerderij. Niet normaal. Dat zou ik ook wel willen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren