logo songteksten.net

Kylie Minogue is al in kerststemming

LONDEN - De Australische zangeres Kylie Minogue brengt deze maand een kerstalbum uit. Dit vertelde ze zondagavond in Oxford Street in Londen, waar ze de eerste kerstlichtjes mocht ontsteken.

Het duurt nog een kleine twee maanden tot het kerst is, maar in de Britse hoofdstad zijn ze er dit jaar wat vroeg bij, zegt de organisatie. ''We wilden de lichtjes een keer op zondag ontsteken, dat hebben we nog nooit eerder gedaan'', legde de organisator uit.

Zelf is Kylie ook al helemaal in de kerststemming. Zij vertelde ronduit over haar aankomende plaat. ''Ik heb altijd gedacht dat ik ooit een kerstalbum zou maken, ik wist alleen niet wanneer. Dit jaar is het zover. Voor mij is het al kerst sinds juni toen ik aan het album begon. Ik ben dus al maanden in kerstsferen."

Op de website van The Telegraph staat dat Kylie op haar kerstalbum met haar zus Dannii een nummer zingt over hoe kerst in Australiƫ wordt gevierd. ''Dat nummer heet A Hundred Degrees. Ik ben zo veel in Engeland dat mensen weleens vergeten dat ik van oorsprong Australische ben. Ik wilde daarom echt een nummer op het album dat gaat over kerst in de Australische zomer. Hoe kouder het hier in Londen wordt, hoe heter het wordt in Australiƫ."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren