logo songteksten.net

Marco Borsato wel in The Voice Kids

AMSTERDAM - Marco Borsato verlaat The Voice of Holland na het huidige seizoen, maar blijft wel als coach verbonden aan The Voice Kids. Dat maakte de zanger donderdag bekend in RTL Late Night.

“Ik vind het super, super leuk”, vertelde Borsato. De zanger vond het ‘ontzettend jammer’ dat hij afscheid moest nemen van The Voice of Holland en aanvankelijk ook The Voice Kids. “Ik wilde eigenlijk niet stoppen, maar ik moest wel vanwege de andere plannen die ik heb.”

Het opnameschema van de nieuwe reeks The Voice Kids is afgestemd op Borsato’s volle agenda zodat hij voor de juniorversie toch op de rode stoel plaats kan nemen. “Gelukkig maar. Ik vind het echt super leuk dat ik dit kan blijven doen.”

Godfather

Ook RTL en producent Talpa zijn ‘enorm blij’ met het besluit van Borsato. “Hij is een heel toegewijde coach en de grootste artiest van Nederland, die wil je er toch bij hebben”, zegt een woordvoerder van RTL. “We zijn superblij dat de godfather van The Voice verbonden blijft aan The Voice Kids.”

Borsato sluit een terugkeer in The Voice of Holland niet uit. “Stoppen is niet het goede woord, ik neem een pauze.” Hoe lang die pauze duurt, kon de zanger nog niet zeggen. “In ieder geval tot volgend jaar.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren