logo songteksten.net

Zoon Kim Kardashian in stuitligging

LOS ANGELES - Het tweede kind van Kim Kardashian ligt in stuitligging, schrijft People. Haar zoon ligt nu, terwijl ze 36 weken zwanger is, nog met zijn hoofd naar boven. De meeste kinderen in stuitligging worden via een keizersnede geboren, maar Kardashian bekijkt nog andere opties.

"Ik heb ontdekt dat je wel degelijk kunt bevallen van een kind in stuitligging en ik voel me bevoorrecht dat mijn dokter Paul Crane een van de artsen is die dat doet", schrijft de realityster op haar blog. Crane was de arts die moeder Kris Jenner assisteerde toen Kardashian zelf ter wereld kwam.

Kardashian heeft ook een documentaire over het bevallen van een baby in stuit gekeken. "Ik vond het heel interessant om te zien dat ik die optie heb in plaats van maar meteen voor een keizersnede te gaan. Natuurlijk, als het een noodgeval is en veiliger is voor mijn zoon, ga ik voor die keizersnede. Maar als het niet nodig is, liever niet."

Pijnlijk en eng

Omdat de jongen naar schatting al meer dan 7 pond weegt, wordt het lastig om hem nu nog te draaien. Kardashian heeft er naar eigen zeggen alles aan gedaan, tot aan intensieve chiropractie aan toe. "Ik lig drie keer per dag een kwartier ondersteboven. Ik draai muziek aan de juiste kant en koel mijn buik op bepaalde plekken om ervoor te zorgen dat hij zich uit zijn positie wurmt."

Ze wil ook nog een poging wagen om haar baby in het ziekenhuis op een speciale manier te laten draaien. Daarbij wordt flink aan de buik getrokken en geduwd. "Googel het maar eens, het ziet er zo pijnlijk en eng uit. Dus wens me succes en bid dat de baby draait. Deze bevalling maakt me angstig, dat geef ik eerlijk toe. Ik hoop dat hij draait en dat alles goed gaat, maar ik ben overal op voorbereid."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren