logo songteksten.net

420.000 kijkers voor nieuw programma Boomsma

HILVERSUM - Van hagelslag naar halal, het nieuwe programma van Arie Boomsma, is dinsdag van start gegaan met 420.000 kijkers. Dat blijkt woensdag uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

Voor Van hagelslag naar halal volgt Arie drie Nederlandse meiden die zich hebben bekeerd tot de islam. Met hun moeders, die moeite hebben met de keuze van hun dochter, maken ze een reis door Jordanië. Van hagelslag naar halal is een van de laatste programma’s die Arie maakte voor KRO-NCRV. De presentator zet zijn carrière voort bij SBS.

Dinsdag was ook het nieuwe programma van Rutger Castricum, Niet lullen maar poetsen, voor het eerst te zien. De serie over zes Rotterdamse jongeren uit vermogende gezinnen trok 171.000 kijkers.

Zowel Van hagelslag naar halal als Niet lullen maar poetsen komt niet voor in de kijkcijfer top 25. Die wordt aangevoerd door het NOS Journaal van 20.00 uur, dat dinsdag 2,3 miljoen kijkers trok. Goede tijden, slechte tijden (1,7 miljoen) en het Half acht nieuws op RTL (1,5 miljoen) maken de top drie compleet.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren