logo songteksten.net

Nick & Simon weer naar de VS voor The Dream

HILVERSUM - Nick & Simon gaan voor het vijfde seizoen van het tv-programma The Dream weer naar de Verenigde Staten. Dit keer gaat het Volendamse duo naar de westkust, maakte AVROTROS woensdag bekend. The Dream is vanaf 6 januari wekelijks te zien op NPO 3.

Voor het eerste seizoen van hun tv-programma vlogen Nick & Simon ook al naar de Verenigde Staten. Toen begonnen ze hun muzikale roadtrip in Memphis en reisden ze verder naar Nashville en New Orleans.

Dit keer beginnen Nick & Simon in Los Angeles, waar ze proberen de melodie en tekst te verzorgen voor een potentiële wereldhit. In San Diego leert het duo veel over de surfcultuur, vervolgens proberen de Volendammers in gokstad Las Vegas voet aan de grond te krijgen. Gelegenheidsmanager Kees Tol reist weer met Nick & Simon mee.

AVROTROS begint het nieuwe jaar niet alleen met Nick & Simon, de Volendammers sluiten 2015 ook af. Op 23 december zendt de omroep de theatershow Herinneringen van Nick & Simon uit. Op tweede kerstdag volgt een registratie van het kerstconcert Kerst met… Nick & Simon.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren