logo songteksten.net

Jennifer Lawrence wil comedy regisseren

LOS ANGELES - Actrice Jennifer Lawrence wil regisseur worden. De eerste regieklus van de Hunger Games-ster staat zelfs al in de steigers.

Lawrence is een van de grootste filmsterren van dit moment, maar haar ambities beperken zich niet tot acteerwerk. "Ik zou graag een comedy willen regisseren", zegt ze in een interview met Entertainment Weekly. "Ik heb altijd al actrice en regisseur willen worden. Ik praat er alleen niet over, want ik doe het liever gewoon."

De 25-jarige actrice heeft ook al een film op het oog voor haar regiedebuut. "Ik heb getekend voor Project Delirium, dat gebaseerd is op een artikel over mentale oorlogsvoering in de jaren zestig, een soort lsd-trip die helemaal misgaat", vertelt Lawrence. Het artikel waar zij op doelt, werd in 2012 gepubliceerd in The New Yorker en gaat over experimenten van militaire artsen tijdens de Koude Oorlog.

Hoewel Lawrence al sinds haar zestiende regisseur wil worden, ontbrak het juiste gevoel tot nu toe. "Als ik het eerder had geprobeerd, was ik er niet klaar voor geweest. Nu voelt het alsof ik er wel echt klaar voor ben."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren