logo songteksten.net

'Nog steeds plannen voor Gremlins 3'

LOS ANGELES - Volgens acteur Zach Galligan komt er nog steeds een Gremlins 3. De inmiddels 51-jarige Amerikaan speelde in de eerste twee films uit de jaren tachtig de rol van Billy Peltzer. Al jaren gaan er geruchten dat er een vervolg komt, maar dat is nooit officieel bevestigd.

E! Online sprak Galligan tijdens een gesprek met fans die kwamen kijken naar de film Gremlins in een bioscoop in Londen. "Het wordt geen remake, op geen enkele manier. Het is een heel nieuwe versie." Naar eigen zeggen is Galligan producent van de film, waar ook de schrijver van de eerste film aan meewerkt.

In Gremlins speelde de schattige Mogwai Gizmo de hoofdrol. De vader van Billy koopt hem voor zijn zoontje. Gizmo had wel een gebruiksaanwijzing. Na contact met water vermenigvuldigde Gizmo zich. De klonen waren een stuk minder schattig. De beestjes mochten uitdrukkelijk niet gevoerd worden na middernacht, wat uiteraard toch gebeurde. De klonen veranderden door te eten na middernacht in monsters die heel de stad op zijn kop zetten. Na het eerste deel verscheen er in 1990 een vervolg - Gremlins: The New Batch.

Galligan: "Een aantal karakters uit de eerste film zal terugkomen. Ik weet nog niet of ik er zelf in meespeel, maar de kans is wel groot."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren