logo songteksten.net

Ruim miljoen kijkers voor nieuwe video PSY

SEOUL - Ruim een miljoen mensen hebben de videoclip bij de nieuwe single van PSY bekeken, sinds deze maandag op YouTube verscheen. De single, Daddy, staat op het nieuwe album dat de Zuid-Koreaanse popster dinsdag uitbracht.

In totaal staan er negen nummers op de plaat 7th Album, het zevende studioalbum van PSY, waaronder een remix van Sing van Ed Sheeran waarop de Britse zanger ook te horen is. Op een ander nummer, ROCKnROLLbaby, is will. i.am te horen.

PSY's grootste hit Gangnam Style stond op zijn zesde album, dat ruim drie jaar geleden verscheen. Tijdens een persconferentie in Seoul maandag gaf PSY toe dat hij nerveus was het vervolg op het album met de wereldhit uit te brengen. “Het heeft te lang geduurd”, zei de rapper volgens Korea Herald. Misschien was het druk, misschien was het stress. Ik bleef maar denken, dit gaat het nooit zo goed doen als Gangnam.” Uiteindelijk overwon zijn liefde voor muziek en optreden. “Ik realiseerde me dat ik deze baan heb gekozen omdat ik wilde doen wat ik wilde doen. Waarom gaf ik zoveel aandacht aan wat andere mensen denken?”

Woensdag treedt PSY voor het eerst op met zijn nieuwe nummers, tijdens de Mnet Asian Music Awards in Hong Kong.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren