logo songteksten.net

'Christina Aguilera bezig aan nieuw album'

LOS ANGELES - Christina Aguilera is druk doende in de studio. De zangeres deelde dit weekeinde via Instagram een foto waarop te zien is hoe ze aan het werk is.

Christina schreef niets bij het kiekje, fans hopen dat de zangeres bezig is aan haar volgende album. Christina's meest recente studioplaat, Lotus, stamt uit 2012. Geruchten dat begin dit jaar nieuw materiaal verschijnt, doen al een tijdje de ronde. "Ik ben langzaamaan ideeën aan het verzamelen voor mijn volgende album", zei Christina in oktober in de Today Show.

Hoewel het op muzikaal vlak al een tijdje stil is rond Christina, zit ze niet stil. De zangeres is een van de juryleden in de Amerikaanse versie van The Voice, de talentenjacht keert in februari weer terug op televisie. Daarnaast had ze vorig jaar een kleine rol in de tv-serie Nashville.

Ook privé gebeurde er veel na het verschijnen van Lotus. Christina verloofde zich in februari 2014 met gitarist Matt Rutler. In augustus beviel ze van hun eerste kind, dochter Summer Rain. Uit haar huwelijk met muziekproducent Jordan Bratman heeft de zangeres een zevenjarig zoontje, Max.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren