logo songteksten.net

Kanye West en Wiz Khalifa bekvechten om Waves

LOS ANGELES - Kanye West heeft via Twitter flink uitgehaald naar Wiz Khalifa, nadat deze kritiek had op Kanyes nieuwe albumtitel, Waves. Volgens Wiz heeft Kanye geen aanspraak op deze titel, omdat een andere rapper, Max B, bekend staat om een stijl met de name Wave.

"Max B is degene die wavy is", schreef Wiz op Twitter nadat Kanye de naam van zijn nieuwe plaat bekendmaakte. "Pak alsjeblieft de wave niet." Kanye twitterde vervolgens een lijst van 16 punten van kritiek op Wiz, zijn muziek en hun gezamenlijke ex, Amber Rose. Hij werd extra boos toen Wiz iets twitterde over 'KK'. Kanye dacht dat hij hiermee naar zijn vrouw Kim Kardashian verwees, maar het bleek te gaan over Khalifa Kush, het eigen merk marihuana van Wiz.

Inmiddels heeft Kanye al zijn tweets over Wiz verwijderd. "Ik haal deze weg want het draait allemaal om positieve energie", zo verklaarde hij. "Ik hou van Wiz en ik hou van al mijn broeders en van alle mensen", schreef Kanye verder. Ook zei hij blij te zijn dat hij nu weet wat KK betekent. "Sorry voor de verwarring... nu weer terug naar #WAVES."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren