logo songteksten.net

Tensen geniet nog steeds van televisie maken

HILVERSUM - Caroline Tensen geniet nog steeds "intens" van het maken van televisie. Dat stelde de presentatrice maandag, voorafgaand aan de presentatie van de marathonweken van KWF Kankerbestrijding. Tensen leidt op 20 april een grote live-show waarmee geld wordt ingezameld voor onderzoek naar de ziekte.

Zij stapte onlangs over naar de AVROTROS. “De manier waarop ik hier in het gebouw wordt begroet, is hartverwarmend”, glundert ze. Bovendien heeft Tensen veel zin in de programma’s die ze bij de omroep mag gaan maken. “Ik ben heel blij dat Eén tegen 100 met mij mee mocht komen: dat is echt mijn kindje, dat al aan zijn zeventiende seizoen begint. En voor De stoutste jongen van de Klas mag ik de hele wereld over reizen.

”Waar sommige collega’s hun werkveld verbreden door te gaan acteren of schrijven, voelt Tensen die behoefte helemaal niet. “Ik ben een voorstander van het motto: schoenmaker, blijf bij je leest. Ik kán ook gewoon helemaal niet toneelspelen, waarom zou ik dat dan willen?” Bovendien wil Tensen naast haar televisiewerk ook nog genoeg tijd voor haar gezin overhouden. “Ik ben een enorm tevreden mens dat zich gelukkig prijst met het leven dat ze nu heeft.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren