logo songteksten.net

Arie Boomsma is eindelijk onrust kwijt

AMSTERDAM - Het leven van Arie Boomsma loopt op rolletjes. Voor het eerst ervaart hij geen onrust in zijn leven, vertelt hij aan Viva.

"Ik had onrust nodig", vertelt de presentator die onlangs de publieke omroep inruilde voor Net 5. Behalve in zijn drukke werkschema uitte die onrust zich ook in zijn relaties. "Het is toch heerlijk om even te genieten van iemand en dan hup, weer door te gaan naar de volgende? Voor mijn gevoel paste dat beter bij mijn leven. Ik had onrust nodig, daardoor werkten relaties ook nooit."

Nu hij getrouwd is en vader is geworden is dat anders. " In deze relatie heb ik die onrust voor het eerst helemaal niet. Ik merk vooral dat alle ruis weg is. Ik geniet zo van het samenzijn met Romy dat mijn focus qua werk ook veel gerichter is. Alles wat leuk, maar niet echt belangrijk was, is verdwenen." Een van de voornaamste pijlers om de rust te bewaren is sporten, benadrukt Boomsma. "Ik sport veel, wat me energie geeft maar vooral ook de mentaliteit om gefocust te kunnen blijven als er veel andere dingen spelen."

Die focus komt goed van pas, want aan ambities heeft het nieuwe Net 5-gezicht geen gebrek. "Mijn ambitie is juist zuiverder geworden. Ik ben gretiger dan ooit en heb op alle fronten weer het gevoel dat ik me kan ontwikkelen, doordat ik die rust heb."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren