logo songteksten.net

Shkreli biedt 10 miljoen voor album Kanye

NEW YORK - Zakenman Martin Shkreli heeft geprobeerd te voorkomen dat Kanye West zijn nieuwe album aan de wereld liet horen. Tegen een vergoeding van 10 miljoen dollar (8,8 miljoen euro) wil hij het album exclusief voor zichzelf hebben.

Shkreli kocht al voor 2 miljoen dollar (1,7 miljoen euro) het exclusieve album van Wu-Tang Clan en dacht hetzelfde te kunnen doen met het nieuwe studioalbum van West. Op Twitter deelt hij de brief die hij naar zijn idool stuurde. "Kanye en zijn label zijn legaal verplicht mijn aanbod in overweging te nemen in de raad van bestuur. Dit moet het album een paar dagen vertragen."

Vanwege de extreme prijsverhoging (van 13,50 naar 750 dollar) voor een medicijn voor HIV-patiƫnten werd Shkreli al bestempeld als 'meest gehate man van Amerika'. Het zal hen dan ook goed doen dat Kanye zijn cd-presentatie gewoon doorzette: meer dan 20 miljoen mensen schakelden online in voor de luistersessie die hij samen met zijn modeshow in New York organiseerde, zo maakte label Def Jam bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren