logo songteksten.net

Nicki Minaj praat voorzichtig over verloving

LOS ANGELES - Nicki Minaj drukt zich voorzichtig uit als haar wordt gevraagd naar haar relatie met Meek Mill, maar zeker is dat ze nog niet ten huwelijk is gevraagd. In de Ellen DeGeneres Show zei de Night Is Still Young-rapper donderdag dat ze nog niet weet of ze toe is aan een huwelijksaanzoek van haar vriend.

Als Ellen haar vraagt naar de betekenis van de enorme diamanten ring om haar vinger, legt ze uit: ''Ten eerste, dit is geen verlovingsring. Ik heb twee ringen gekregen van deze man die mij leuk vindt. Toch is dit geen verlovingsring. Hij heeft me gezegd dat de derde ring die ik van hem zal krijgen de verlovingsring zal zijn."

Op de vraag van Ellen of ze klaar is voor de verloving, zegt Nicki: ''Ik weet het niet. We zijn nog bezig om elkaar beter te leren kennen. Eigenlijk zeg ik liever dat ik geen relatie heb, om lelijke opmerkingen van mensen te voorkomen. Ik ben liever wat geheimzinnig".

Nicki zei dat ze op Valentijnsdag bewust geen updates gaf op sociale media, wat tot geruchten over een relatiebreuk leidde. "Intussen lagen we de hele dag in bed en kreeg ik drie mooie cadeaus van hem. Je moet jezelf gelukkig maken en niet op ieders goedkeuring wachten. Het is echt beter om zulke dingen voor jezelf te houden. Het kan me niet schelen of ik nu zeg dat ik een relatie heb of verloofd ben. Er is een jongen die me leuk vindt, dat is alles."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren