logo songteksten.net

Gigi en Zayn maken debuut op rode loper

NEW YORK - Gigi Hadid liep maandagavond tijdens het MET Gala voor het eerst over de rode loper met Zayn Malik. Het model en de zanger hebben sinds enkele maanden een relatie.

Zayn droeg voor de gelegenheid een pak met mouwen in de stijl van een harnas. De outfit paste goed in het thema van het jaarlijkse modefeestje van Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour, Mode in de tijd van technologie. Gigi droeg daarom net als veel andere aanwezige sterren een zilverkleurige galajurk.

Ook Kim Kardashian droeg een jurk van glimmend zilver. Haar man Kanye West verscheen in een gescheurde spijkerbroek met daar boven een zilverkleurige jas. Taylor Swift droeg een minijurk in de kleur. Lady Gaga verscheen in de kleur zilver, maar in plaats van een jurk koos de zangeres voor een bodysuit boven een netpanty. Ciara ging nog een stapje verder met zilverkleurig haar.

Het Met Gala, dat sinds 1971 wordt georganiseerd en officieel het Costume Institute Gala heet, is ieder jaar weer een gelegenheid voor beroemdheden hun meest aparte outfits uit de kast te trekken. Het is een benefietgala voor het Costume Institute, waar het New Yorkse Metropolian Museum Of Artzijn modecollectie bewaart, en tegelijkertijd een openingsfeestje voor de jaarlijkse modetentoonstelling.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren