logo songteksten.net

Hulk Hogan nog niet klaar met Gawker

LOS ANGELES - Hulk Hogan sleept Gawker opnieuw voor de rechter om zijn beruchte sekstape uit 2007. Dit keer beschuldigt de worstelaar de website ervan documenten te hebben gelekt waaruit bleek dat hij op de tape racistische opmerkingen maakte.

National Enquirer publiceerde in 2015 een artikel op basis van een uitgeschreven tekst van de video. Daaruit bleek dat Hulk nogal tekeer ging over de donkere vriend van zijn dochter Brooke. In reactie op het artikel werd Hulk, die in het echt Terry Bollea heet, ontslagen door de worstelorganisatie World Wrestling Entertainment. Ook werd zijn naam verwijderd uit de WWE Hall Of Fame.

Volgens Hulk was de tekst een vertrouwelijk document in de rechtszaak om de tape, waarop te zien is hoe hij seks heeft met de vrouw van een goede vriend. De video werd volgens hem zonder zijn medeweten gemaakt en zou ook door Gawker zijn gelekt. Hij won de zaak om het lekker van de sekstape onlangs en kreeg een schadevergoeding van meer dan 100 miljoen dollar toegewezen.

Beschadigd

Hiermee is Hulk naar eigen zeggen nog niet voldoende gecompenseerd. Door het naar buiten brengen van de racistische tekst, waar hij later zijn excuses voor aanbood, zou zijn ‘wereldwijde merk voor altijd beschadigd’ zijn. Volgens de rechtszaak heeft Gawker maandenlang gedreigd de tekst openbaar te maken.

Gawker ontkent volgens New York Post iets met het verhaal te maken te hebben. “Gawker heeft de informatie niet gelekt. Het wordt hoog tijd dat Hulk Hogan verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen woorden.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren