logo songteksten.net

Madonna rouwt nog steeds om Prince

NEW YORK - Madonna heeft het nog altijd moeilijk met het overlijden van Prince. De 57-jarige Queen of Pop postte wederom een emotioneel bericht op Twitter over de zanger, die op 21 april dood werd aangetroffen in zijn woning in Minnesota.

''It's been 7 hours and 13 days since you took your love away... All the flowers you planted died when you went away (Het is 7 uur en 13 dagen geleden sinds jij je liefde hebt weggenomen. Al de bloemen die je had geplant zijn doodgegaan red.)'', twitterde Madonna.

De zangeres citeert een stuk van het nummer Nothing Compares 2 U, dat geschreven is door Prince en bekend werd toen Sinéad O'Connor het in 1990 coverde. Vlak nadat bekend werd dat Prince was overleden, twitterde Madonna al: ''Hij veranderde de wereld!! Een ware visionair. Wat een verlies. Ik ben er kapot van.''

Madonna en Prince waren in 1985 korte tijd een stelletje. Na de relatiebreuk ging het er niet altijd even vriendelijk aan toe tussen de twee. Maar in 2011 legden ze het uiteindelijk bij.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren