logo songteksten.net

Australië verklaart Depp de 'war on terriër'

SYDNEY - Australië heeft Johnny Depp de 'war on terriër' verklaard. Met passende Hollywoodhumor heeft de Australische vice-premier Barnaby Joyce woensdag gereageerd op de beledigingen uit de mond van Johnny Depp.

De Pirates of the Caribbean-ster had de Australische politicus dinsdagavond in de talkshow Jimmy Kimmel Live! vergeleken met iemand die afstamt van een tomaat. ''Ik was een beetje bang dat hij zou ontploffen'', vertelde Depp over de rood aangelopen politicus die vorig jaar dreigde Depp's hondjes af te maken.

Tegen Australische journalisten reageerde de Australische vice-premier met humor op de belediging. ''Ik word zo Johnny Depp's eigen Hannibal Lecter. Ik kan me nestelen in zijn hoofd om daar aan de touwtjes te trekken. Ik was meneer Depp al lang vergeten, maar hij herinnert zich mij nog wel."

Video

Johnny Depp en zijn echtgenote Amber Heard boden vorige maand in een videoboodschap hun excuses aan voor het binnensmokkelen van hun honden Pistol en Boo. De dieren waren door Amber illegaal Australië ingevoerd toen ze haar man kwam opzoeken tijdens opnames van de vijfde Pirates of the Caribbean-film Dead Men Tell No Tales.

Amber werd veroordeeld tot een voorwaardelijke straf van 1000 Australische dollar, omgerekend 680 euro. Heard zei in de video, die vorige maand tijdens de rechtszaak werd vertoond, dat Australië een prachtig continent is en dat ze oprecht spijt had dat ze Pistol en Boo niet had aangegeven. Depp piekerde er niet over de excuusvideo na de opnames terug te zien. ''Ik wilde nog niet dood'', zei hij tegen Jimmy Kimmel.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren