logo songteksten.net

Daniel Craig liever in film Logan Lucky

LOS ANGELES - Het is nog maar de vraag of Daniel Craig te zien is als James Bond in de volgende Bond-film. Volgens de site Deadline heeft hij, samen met Katherine Heigl, het aanbod gekregen om in de nieuwe actiefilm Logan Lucky van regisseur Steven Soderbergh te gaan spelen.

De deal is op een haar na rond. In de herfst zouden de opnamen al beginnen. Dat zou volgens Deadline betekenen dat Craig de rol van James Bond laat schieten. Daar komt ook nog bij dat er nog een hoop onduidelijkheid is rond de nieuwe Bond-film. Er is zelfs nog niet eens een script. Overigens maakt de Britse acteur er geen geheim van dat hij geen James Bond meer wil zijn.

Intussen gaan de voorbereidingen van de nieuwe film van Soderbergh gewoon door. De film gaat Logan Lucky heten en vertelt het verhaal over broers die een moord willen plegen tijdens een autorace.

Craig staat ook op het punt om een rol aan te nemen in een Amerikaanse tv-serie over een feministe die op zoek gaat naar haar vader. De serie, waarvan twintig afleveringen zijn gepland, gaat Purity heten. Het zou voor het eerst zijn dat de Brit in een Amerikaanse serie te zien is.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren