logo songteksten.net

Amber Heard wil huis en hondjes van Depp

LOS ANGELES - Amber Heard heeft haar wensenlijstje alvast ingediend wat de boedelscheiding betreft. Uit rechtbankstukken blijkt volgens TMZ dat Amber na de echtscheiding van Johnny Depp in de echtelijke woning wil blijven wonen. Ze vraagt de rechtbank hiermee in te stemmen.

Amber wil ook de hondjes Pistol en Boo bij haar houden. Pistol en Boo zijn de huisdieren die ze vorig jaar zonder de vereiste papieren Australiƫ invoerde om Johnny op te kunnen zoeken tijdens filmopnames.

Amber wil daarnaast de Range Rover op haar naam en vraagt om partneralimentatie en een vergoeding voor advocaatkosten. Amber is vrijdag in de rechtbank waar ze een verzoek neerlegde om een contactverbod. Aan de hand van foto's van een blauw oog beweert ze dat Johnny haar vorig weekend geslagen heeft. Bronnen uit het kamp van Depp zeggen tegen TMZ dat ze hem vals beschuldigt. Bij de rechtbank heeft hij bezwaar ingediend tegen haar verzoek om partneralimentatie.

Het Hollywoodkoppel was sinds 2012 samen. Ze traden in februari 2015 in het huwelijk. Afgelopen maandag vroeg Amber de scheiding aan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren