logo songteksten.net

Khloé Kardashian blij na aanvraag scheiding

LOS ANGELES - Khloé Kardashian lijkt opgelucht te zijn nu ze opnieuw een scheidingsaanvraag heeft ingediend. Nadat ze dat had gedaan, ging de 31-jarige realityster naar een party van Scott Dysick en vermaakte zich daar kostelijk, weet People.

Khloé diende donderdag de papieren in om haar huwelijk met Lamar Odom te ontbinden. Net als in 2013 is de opgegeven reden opnieuw 'onoverbrugbare verschillen'. De scheiding ging toen niet door nadat Lamar bewusteloos in het ziekenhuis was beland. Hij was bezweken aan een overdosis drugs en alcohol in een bordeel. Khloé heeft hem toen bijgestaan tijdens zijn herstel.

Khloé lijkt nu klaar te zijn om Lamar echt los te laten. Op het feestje van Scott, de ex van haar zus Kourtney, was ze het stralende middelpunt. Ze speelde met haar neefjes en nichtjes en was volgens bronnen goed gemutst.

Volgens People is de hele familie Kardashian blij dat Khloé de scheiding nu toch echt doorzet. Ze krijgt dan ook alle steun van haar familieleden tijdens de scheidingsprocedure.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren