logo songteksten.net

‘Veel liefde’ in trouwjurk Eva Longoria

VALLE DE BRAVO - De trouwjurk van actrice Eva Longoria is gemaakt met veel liefde, precies zoals de bruid wilde. “Ik wist dat Victoria er veel liefde in zou stoppen”, zegt Eva in Hello! Magazine over haar keuze voor ontwerpster Victoria Beckham.

Eva droeg drie jurken op haar grote dag, allemaal van de hand van Beckham. “Ik wilde speciale jurken die met veel liefde gemaakt zijn, daarom vroeg ik Victoria.” Volgens Eva had ze een ‘Victoria Beckham-weekeinde’ in Mexico, waar ze met Jose ‘Pepe’ Antonio Bastón trouwde. “Ze was ook een van mijn getuigen. Ze is een van mijn beste vriendinnen, dat zij hier was, maakte het heel speciaal.”

Eva en Pepe vierden hun bruiloft een weekeinde lang. Toch wilden de twee de huwelijksvoltrekking klein houden. “We zijn beiden al eens eerder getrouwd en weten dat het niet om de bruiloft, maar om het huwelijk gaat. Daarom kozen we voor een plaats waar het niet om het evenement, maar om het vieren van onze liefde ging.”

De actrice en de zakenman trouwden in de tuin van hun villa in Mexico. Naast Victoria en David Beckham stonden sterren als Melanie Griffith en Ricky Martin op de gastenlijst. “Nu kijken we uit naar ons leven samen. We zijn blij meneer en mevrouw Bastón te zijn.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren