logo songteksten.net

B-Brave is fans dankbaar voor succes

AMSTERDAM - B-Brave kan zijn geluk niet op. One Night Stand, de nieuwste single van de Nederlandse boyband, breekt record na record. “Het is ongelofelijk wat er nu allemaal gebeurt”, stellen de jongens maandag.

One Night Stand is de grootste hit van B-Brave in Nederland en doet het ook internationaal goed. Het nummer staat op de vierde plek van de Global Viral Chart van Spotify. “Nummer zeventien in de Single Chart, nummer zes in de Spotify Top 50 chart en meer dan één miljoen views in ruim een week!”, jubelen de jongens.

“We zijn drie jaar bezig en hebben hier lang naar toegewerkt. Wij hebben de meest geweldige fans en zijn hen ontzettend dankbaar voor alle steun en liefde”, laat B-Brave weten. “Ben ook ontzettend trots op het gehele team en hoop dat we One Night Stand naar nummer 1 krijgen!”

One Night Stand is de eerste single van Los, de nieuwe ep van B-Brave die vrijdag verscheen. Op de ep laat de boyband horen volwassener te zijn geworden. De jongens zingen in nummers als On Fire, Klaar voor je body en Tot in de nacht over liefde, seks en feesten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren