logo songteksten.net

Amber Heard ontkent chanteren Johnny Depp

LOS ANGELES - Amber Heard ontkent dat ze Johnny Depp heeft gemanipuleerd en chanteert met leugens over huiselijk geweld. De actrice eist dat The Wrap een artikel waarin Johnny's vriend Doug Stanhope dit beweert terugtrekt.

"De beschuldigingen tegen Ms. Heard zijn absoluut en eenduidig onjuist", schrijft Ambers advocaat Peter Sample in een brief aan The Wrap. Sample doet de beweringen van Stanhope af als laster en noemt ze schandalig. The Wrap laat weten nog op de brief te gaan reageren via een juridisch adviseur.

Stanhope schreef in zijn artikel dat Amber haar ex vals beschuldigd van huiselijk geweld en dat ze hier voor hun breuk al mee had gedreigd.

Amber vroeg op 23 mei een scheiding aan na ruim een jaar huwelijk. Later vroeg ze bij de rechter om een contactverbod voor Johnny omdat hij haar gedurende hun hele relatie van vier jaar zou hebben mishandeld. De actrice liet als bewijs foto's zien van zichzelf met een blauw oog. Johnny's advocaat Laura Wasser zegt dat Amber deze beschuldigingen gebruikt om alimentatie van Johnny te krijgen. De twee zijn naar verluidt zonder huwelijkse voorwaarden getrouwd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren