logo songteksten.net

Relatie Freek en Katja Schuurman gaat vanzelf

AMSTERDAM - In het eerste jaar van de relatie tussen chef-kok Freek van Noortwijk en Katja Schuurman was het geen moment saai. ''Het gaat gewoon vanzelf'', vertelt Freek aan VIVA.

''We houden ervan elkaar te verrassen en leuke dingen te doen, dat houdt het ook spannend. En ik moet zeggen: met haar als vriendinnetje heb je zelden een saai moment. het is nogal leven in excessen. We willen altijd alles, elk moment optimaal maken. Nóg leuker, nóg spannender en nóg langer."

Katja en Freek leerden elkaar kennen in zijn restaurant Guts & Glory, waar Freek naar eigen zeggen geen gebrek aan vrouwelijke aandacht had. ''Ik stond er versteld van hoe interessant je bent voor vrouwen als je eigen restaurants hebt die goed aangeschreven staan. Er waren vrouwen die opzochten waar ik woonde en briefjes in mijn brievenbus gooiden met allerlei woordspelingen. Makkelijk wel, maar geen blijvertjes. Ik werkte veel en ging veel uit, maar miste ook iets in mijn leven. Iets inhoudelijks."

''En toen kwam ik Katja tegen. Die is van een totaal andere orde. Toen ik haar ontmoette, verwachtte ik niet dat zij mijn grote liefde zou zijn, maar aan de andere kant dacht ik: waarom niet? Er gebeuren soms rare dingen - en zo raar is het helemaal niet. Ze is gewoon een te gekke meid en we zijn heel verliefd op elkaar.''

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren