logo songteksten.net

Amber Heard kan leugens niet langer aan

LOS ANGELES - Amber Heard kwam dinsdag met een nieuwe verklaring op de proppen waarin ze uitlegt waarom ze de politie niet meteen vertelde dat ze slachtoffer is van huiselijk geweld. Uit haar verklaring blijkt dat ze haar privacy wilde beschermen en de carrière van haar man Johnny Depp.

Amber informeerde de agenten niet volledig toen die haar op 21 mei thuis opzochten na een melding bij alarmlijn 911. Ze vertelde de gealarmeerde agenten alleen dat ze een verbale ruzie had met haar man. "Het gevolg van de beslissing van Amber om geen aangifte te doen bij de politie wordt nu tegen haar gebruikt door Johnny's team. Amber deed geen aangifte om haar privacy en de carrière van Johnny te beschermen'', stellen Heards advocaten in de verklaring die in bezit is van People en Gossip Cop.

''Johnny's team heeft Amber gedwongen nu met een verklaring te komen met daarin de feiten, omdat ze via de media wordt geconfronteerd met valse en kwaadwillende beschuldigingen. Amber heeft de afgelopen jaren met fysiek en psychisch geweld te maken gehad. Amber handelde als andere slachtoffers van huiselijk geweld, door eerst na te denken over welke schade ze kan aanrichten bij de aanstichter."

Accuraat

"Amber kan de meedogenloze aanvallen en regelrechte leugens niet langer verdragen. Ze voelt zich een doelwit in de publieke opinie'', vervolgen de advocaten. "Amber hoopt dat de politie van Los Angeles een accuraat en volledig onderzoek doet naar de gebeurtenissen. Als de waarheid aan het licht komt, neemt die alle twijfels rond Amber weg. En hopelijk krijgt Johnny de hulp die hij zo hard nodig heeft."

Amber vroeg vorige week een scheiding aan. Bij de rechtbank van Los Angeles eiste ze afgelopen vrijdag een contactverbod op basis van foto's van haar verwondingen. Johnny Depp zou haar een blauw oog geslagen hebben met een iPhone. Depp weerspreekt de beschuldigingen. Hij is momenteel samen met Alice Cooper en Joe Perry op tournee met hun band Hollywood Vampires. Maandagavond stond de band op het podium in Stockholm.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren