logo songteksten.net

Huisarrest voor vriend Nicki Minaj verlengd

PHILADELPHIA - Meek Mill heeft acht dagen extra huisarrest gekregen. De vriend van Nicki Minaj heeft de afgelopen drie maanden namelijk niet genoeg uren gedraaid voor zijn taakstraf.

Meek Mill wordt met een elektronische enkelband in de gaten gehouden en mag zijn woning enkel verlaten om liefdadigheidswerk te doen. Volgens TMZ moest Nicki's vriend zich negentig dagen inzetten voor daklozen, ouderen of veteranen. Meek daarentegen bracht zijn tijd door op scholen. Daarnaast gaf hij toespraken en regelde met andere sterren schoon drinkwater voor de Amerikaanse stad Flint. Volgens de rechter heeft hij niet genoeg tijd doorgebracht in de daklozenopvang.

Robert Williams, zoals de Amerikaanse rapper in het dagelijkse leven heet, werd in 2008 opgepakt wegens het dealen van drugs en illegaal wapenbezit. Hij kreeg een gevangenisstraf opgelegd, maar werd eind 2009 vervroegd vrijgelaten. Hij kreeg huisarrest opgelegd omdat hij de voorwaarden van zijn invrijheidstelling had geschonden, onder meer door naar Los Angeles te reizen om Nicki te zien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren