logo songteksten.net

Jan Versteegh: ik blijf een televisiemaker

HILVERSUM - Jan Versteegh is niet van plan om veel meer tijd te investeren in zijn muziekcarrière. De presentator kwam eind mei voor het eerst in de hitlijsten met zijn album It Takes Swing nadat hij de zangshow It Takes 2 van RTL 4 won. "Ik ben niet van plan enorm te gaan schnabbelen. Ik blijf in de eerste plaats televisiemaker", zegt Jan in het AD dinsdag.

Naar eigen zeggen is Jan een onder-de-douche-zanger. "Ik weet dat ik toon kan houden en heb er lol in." Toch wilde hij de kans om een album te maken niet laten schieten. "Het leek me geweldig om over vijftig jaar aan mijn kleinkinderen te vertellen dat opa ooit een plaat heeft opgenomen."

Op het eerste album van de 30-jarige BNN-presentator staat vooral repertoire van Frank Sinatra, maar Jan heeft niet de illusie ooit net zo groot te worden als de wereldster. "Sinatra was The Voice. Onbereikbaar voor mij. Al zou ik duizend jaar oefenen, dan nog kom ik niet in zijn buurt. Eigenlijk is het al een beetje fout dat iemand als ik, helemaal geen zanger, zich waagt aan klassiekers als Fly Me To The Moon en I've Got You Under My Skin."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren