logo songteksten.net

Lady Gaga wordt filmster

LOS ANGELES - Lady Gaga is in gesprek met Warner Bros voor de hoofdrol in Bradley Cooper's remake van de film A Star is Born. De excentrieke zangeres maakt er al een tijd geen geheim van een filmcarrière te ambiëren. Zo is ze ook te zien in de FOX-serie American Horror Story.

Vorige maand werd bekend dat Cooper, die met de film zijn regiedebuut maakt, Lady Gaga graag wilde voor de rol van beginnend actrice. De zangeres moest daar even over nadenken, maar bronnen melden Variety dat ze ja heeft gezegd en in onderhandeling is met de filmstudio.

Bradley Cooper neemt naast de regie de andere hoofdrol voor zijn rekening. Nadat beoogd tegenspeelster Beyoncé afhaakte omdat de opnames niet te combineren waren met haar concerttour, polste hij tientallen actrices. De acteur en regisseur zal blij zijn met Gaga's keuze om mee te doen. Zij zou hoog op zijn favorietenlijstje hebben gestaan.

De film, over een gevierde filmster die een jonge actrice helpt terwijl zijn eigen carrière in een neerwaartse spiraal komt, is een derde remake van het origineel uit 1937. De laatste versie, met Barbra Streisand en Kris Kristofferson, kwam uit in 1976.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren