logo songteksten.net

Taylor valt in de smaak bij moeder Tom

IPSWICH - Daags nadat Tom Hiddleston zijn schoonouders heeft leren kennen, is ook Taylor Swift voorgesteld aan haar schoonfamilie. De zangeres vloog met haar nieuwe liefde naar Engeland voor een ontmoeting met Toms moeder.

Taylor lijkt in de smaak te vallen bij de Hiddlestons, blijkt uit foto’s die Daily Mail zaterdag publiceerde. Daarop loopt de blonde zangeres arm in arm met Toms moeder Diana. Volgens de Britse krant zijn Tom en Taylor maar kort in Groot-Brittannië, het zou om een bliksembezoek van 24 uur gaan.

Tom werd donderdag in Nashville voorgesteld aan Taylors ouders Andrea en Scott. Vervolgens stapten de tortelduifjes aan boord van Taylors privéjet en zochten ze Toms moeder op in Ipswich, Suffolk. Na de ontmoeting met zijn moeder nam de 35-jarige acteur zijn 26-jarige geliefde mee voor een rondrit over het Engelse platteland. Die maakte het stel in stijl, Tom huurde een Jaguar voor de tour.

Onafscheidelijk

Taylor en Tom, wiens ouders scheidden toen hij dertien jaar was, zijn nog maar een paar weken samen. De twee leerden elkaar begin mei kennen tijdens met Met Gala in New York, Taylor was destijds nog samen met de 32-jarige dj Calvin Harris. Op 1 juni werd duidelijk dat die liefde was bekoeld.

Taylor en Tom, die door Amerikaanse media al zijn omgedoopt tot Hiddleswift, werden op 14 juni zoenend gespot op een strand in Rhode Island. Sindsdien lijken de twee onafscheidelijk.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren