logo songteksten.net

Demi Lovato dacht dat ze vroeg zou sterven

LOS ANGELES - Demi Lovato is pas 23 jaar, maar dacht altijd dat ze zelfs dat niet zou halen. “Ik had nooit verwacht dat ik de 21 jaar zou halen”, doet Demi uit de doeken in een interview met American Way.

Demi kampte jarenlang met eetstoornissen, psychische problemen en verslavingen. De actrice en zangeres wist dat ze met haar levensstijl jong zou sterven. Vier jaar geleden besloot Demi haar problemen aan te pakken. Die stap was echter niet makkelijk. “Ik dacht: nu voldoe ik aan het stereotype.”

Demi brak internationaal door dankzij haar rol in de Disney-film Camp Rock en trad in de voetsporen van Britney Spears en Lindsay Lohan, die hun doorbraak ook aan Disney danken. “Ik dacht: crap, dat ben ik over drie jaar”, zegt Demi over Britney en Lindsay, die beiden aan lager wal raakten.

In tegenstelling tot Britney en Lindsay was Demi open over haar verblijf in verschillende klinieken. Met haar verhaal hoopt ze anderen te kunnen inspireren. “Ik begon niet aan de behandelingen met het idee: oké, nu word ik een rolmodel. Aanvankelijk stond dat me tegen, maar nu is het een deel van mijn leven geworden.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren