logo songteksten.net

Beyoncé verrast met optreden op BET Awards

LOS ANGELES - Beyoncé heeft zondag vier BET Awards binnengesleept. Het nummer Formation en de bijbehorende clip wonnen de prijs voor beste video, de publieksprijs en de Centric Award, die wordt uitgereikt aan de beste r&b-act. De zangeres won ook nog de prijs voor beste vrouwelijke artiest. Beyoncé zorgde voor een grote verrassing in het Microsoft Theater in Los Angeles door het openingsoptreden van de avond te verzorgen.

De BET Awards worden jaarlijks uitgereikt aan Afro-Amerikanen en andere minderheden. Naast de muziekcategorieën zijn er ook prijzen voor sportmensen en acteurs. Dit jaar gingen tennisster Serena Williams en basketballer Steph Curry er met de sportprijzen vandoor. Taraji P. Henson en Michael B. Jordan werden geëerd als beste actrice en acteur.

Jesse Williams ontving een award voor zijn humanitaire inspanningen. De Grey's Anatomy-acteur is een van de bekende gezichten van de Black Lives Matter-beweging in de VS. Tijdens zijn bevlogen speech, waarop een staande ovatie volgde, stond de acteur stil bij de dood van Tamir Rice. De jongen werd op 12-jarige leeftijd doodgeschoten door de politie. Het wapen waar hij mee gezien was, bleek niet echt te zijn. Zaterdag zou zijn veertiende verjaardag zijn geweest.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren