logo songteksten.net

Douwe en Fresku jankten van het lachen

AMSTERDAM - Douwe Bob en Fresku hebben de grootste lol gehad tijdens de opnamen voor de nieuwe clip van de singer-songwriter. Voor de video bij How Lucky We Are kroop Fresku in de huid van Douwe. “Ze hebben gejankt van het lachen”, zegt Matthijs van Duijvenbode, pianist en manager van Douwe Bob, tegen BuzzE.

“Het kostte flink wat tijd om Fresku om te toveren tot Douwe”, weet Matthijs. “Maar hij ging er wel echt voor, dit is geen half werk.”

Het idee voor de videoclip kwam van filmmaker Teemong uit Eindhoven. “We hadden verschillende scripts, hele verhalen. Teemong kwam met één zin: Fresku die Douwe Bob nadoet.” Dat idee viel in de smaak bij zowel de zanger uit Amsterdam als de rapper uit Eindhoven. “Douwe vindt Fresku te gek, ze komen elkaar wel eens tegen en liggen elkaar.”

Trending

De videoclip, die donderdag verscheen, is al een groot succes. “Het is ontzettend leuk om te zien hoe goed hij wordt opgepikt. Hij was trending op Twitter en de reacties zijn positief.”

De laatste beelden van Fresku als Douwe Bob hebben we waarschijnlijk nog niet gezien. “Er is nog een soort making of, die komt misschien later nog uit.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren