logo songteksten.net

Sterren reageren op nominatie Clinton

PHILADELPHIA - Veel sterren reageerden afgelopen nacht enthousiast op de nominatie van Hillary Clinton als kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap namens de Democraten. Vlak voor de speech van Clinton zong Katy Perry haar single Roar waarmee ze de zaal goed wist op te warmen.

Ook op Twitter lieten verschillende beroemdheden van zich horen. Oprah Winfrey, die eerder Barack Obama steunde voor het presidentschap, twitterde: "Het glazen plafond is wagenwijd opengebarsten!" Lady Gaga twitterde een video van Clintons toespraak en schreef: "Samen met mijn moeder en zus, heb zin in de toekomst van ons land met haar", refererend aan Clinton.

Andere sterren onderstreepten de historische gebeurtenis, dat voor het eerst een vrouw is genomineerd als presidentskandidaat. Countryzangeres LeAnn Rimes zei op twitter: "Ongelofelijk belangrijk moment voor vrouwen wat je politieke voorkeur ook is."

De afgelopen dagen bezocht een stoet aan beroemdheden de Democratische Conventie in de stad Philadelphia. Actrice Meryl Streep sprak zich uit voor Clinton en ook zangeres Demi Lovato schaarde zich achter de kandidate. Donderdag was naast Katy Perry actrice Chloƫ Grace Moretz aanwezig. Zij riep vanaf het podium alle twintigers op te gaan stemmen. In de zaal zat acteur Orlando Bloom om Katy Perry, zijn vriendin, te steunen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren