logo songteksten.net

Heidi Montag geeft zangcarrière tweede kans

(Novum) - Realityster Heidi Montag krijgt een tweede kans om carrière te maken in de muziekwereld. Een eerdere poging van de 24-jarige blondine, bekend van MTV-serie The Hills, liep uit op een deceptie.

"Ik heb twee miljoen dollar uitgegeven aan mijn muziekcarrière, maar dat werd niets. En nu krijg ik een nieuwe kans met Deb Antney", vertelt ze in een interview met de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online. Antney is de moeder en manager van rapper Waka Flocka.

Heidi heeft haar tweede kans te danken aan haar man Spencer. "Hij is met Waka Flocka de studio in gegaan en toen heb ik gevraagd of Waka's moeder me wilde ontmoeten en begeleiden. Er gaan geweldige dingen gebeuren, want zij weet echt waar ze mee bezig is", jubelt Heidi.

De blondine stelt dat een zangcarrière is wat ze echt wil. "Ik kon nooit de echte Heidi zijn. Doordat The Hills voorbij is, kan ik me nu op het zingen richten. Ik wil mijn eigen stijl creëren in de muziekwereld, bijvoorbeeld een mix tussen Pink en Britney Spears."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren