logo songteksten.net

Orlando Bloom hielp bij speech Katy Perry

PHILADELPHIA - Orlando Bloom heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de speech van zangeres Katy Perry op de Democratische conventie van afgelopen week. Dat liet de ster weten op Twitter. Ze reageerde op een tweet waarin een zin uit haar speech werd geprezen.

Sophia Rivka Rossi, mede-oprichter van HelloGiggles schreef op Twitter geroerd te zijn door de woorden van Katy. Die vertelde over haar ouders en het feit dat ze geen afgeronde schoolopleiding heeft. “Maar ik heb wel een stem”, zei de zangeres. “Het gaat er ook niet om waar je vandaan komt, het gaat erom wat je wordt.” Juist die zin raakte Rossi.

“Lando (sic) heeft die bedacht”, antwoordde Katy op de tweet. Tijdens de toespraak was al duidelijk dat Orlando apetrots was op zijn vrouw. Hij stond in het publiek en filmde de speech van begin tot eind. Later werd het stel nog hand in hand gezien door veel bezoekers van de conventie.

In haar praatje vertelde Katy dat het heel belangrijk is om je stem te laten horen. “Daarom vraag ik je om je stem te gebruiken bij de verkiezingen op 8 november. Je bent net zo belangrijk als iedere wapenlobbyist en je hebt net zoveel te zeggen als iedere miljardair”, hield de zangeres haar gehoor voor. “Of je kunt de stem van je rare oom uitwissen.” Met die uitspraak refereerde ze aan het feit dat veel van haar familieleden strenggelovige Republikeinen zijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren