logo songteksten.net

Céline Dion grootste fan van Sia

LOS ANGELES - Céline Dion omschrijft zichzelf als de grootste fan van Sia. "Ze is simpelweg ongelooflijk, anders dan iedereen die ik ooit heb ontmoet", schrijft de Canadese zangeres over de Australische singer-songwriter in Billboard.

Sia schreef in 2013 het nummer Loved Me Back To Life for Céline. "Ik werd verliefd op het lied en de woorden, maar ook op Sia's prachtige stem", vertelt Céline. De twee vrouwen ontmoetten elkaar voor het eerst achter de schermen van de Ellen DeGeneres Show waar Céline het lied voor het eerst live zong. "Ze is zo oprecht, zo warm, zo grappig."

Ook Célines zoon was onder de indruk van de samenwerking. "Hij kon niet geloven dat Sia een nummer voor mij had geschreven." De zangeres blijft onder de indruk van Sia's loopbaan. "Deze industrie kan je opbreken, het is zwaar. Maar Sia heeft het voor elkaar gekregen haar eigen weg te vinden, onder haar eigen voorwaarden en op haar eigen tempo. Ik ben gefascineerd door haar zelfvertrouwen en ik kijk voortdurend uit naar haar volgende stap."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren