logo songteksten.net

Nashville pas volgend jaar weer op televisie

NASHVILLE - De televisieserie Nashville keert pas volgend jaar terug op de buis. De vijfde reeks van de muzikale show wordt vanaf januari uitgezonden door CMT. Die zender redde Nashville nadat ABC er de stekker uit trok.

Op 5 januari is een extra lange aflevering van Nashville te zien, meldt The Hollywood Reporter. Nog steeds is niet duidelijk of alle hoofdrolspelers terugkeren voor het vijfde seizoen. CMT heeft minder budget voor de serie, wat mogelijk gevolgen heeft voor de bezetting.

Ingewijden vertelden Entertainment Weekly dat hoofdrolspeelster Connie Britton zich opmaakt voor een vertrek uit de serie. Ze zou in het vijfde seizoen voor het laatst te zien zijn en niet in alle afleveringen spelen. Volgens Entertainment Weekly tekende Connie voor tien van de 22 afleveringen, maar hopen de makers haar nog te strikken voor de hele reeks.

Michiel Huisman

Hayden Panettiere, die een van de andere hoofdrollen vertolkt, zou wel hebben getekend voor het hele seizoen. CMT wilde nog niet reageren op de geruchten.

Nashville gaat over twee rivalen in de countrymuziek, gespeeld door Connie en Hayden. Michiel Huisman was van 2012 tot 2014 te zien in de serie. In Nederland wordt Nashville sinds juni uitgezonden door FOX.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren