logo songteksten.net

Musicalhits beleven Nederlandse première

AMSTERDAM - Liedjes uit twee musicals die nooit eerder in Nederland waren te horen, beleven hun première tijdens het Leading Ladies-musicalconcert dat op 19 oktober in het DeLaMar in Amsterdam plaatsvindt.

Het gaat om She used to be mine uit Waitress van Sara Bareilles en Beautiful uit de gelijknamige Carole King-musical. Beide producties spelen momenteel voor uitverkochte zalen op Broadway, aldus samensteller en regisseur Ivo Chundro.

Tijdens het Leading Ladies-concert vertolken musicalsterrren Willemijn Verkaik, Lone van Roosendaal, Carolina Dijkhuizen en Brigitte Heitzer hun favoriete nummers en verrassen zij het publiek met nog nooit eerder door hen gezongen repertoire. Het is bovendien een van de laatste malen dat Verkaik in Nederland te zien is voordat ze naar Londen vertrekt. Hier zal ze een half jaar te zien zijn in de rol van Elphaba in de musical Wicked.

Tijdens het concert zijn verder nummers te horen uit hitproducties als Evita, Les Misérables, Into the Wood, Beauty and the Beast, Aida, Mamma Mia, Miss Saigon, Sister Act, The Lion King en Heerlijk duurt het langs. De verkoop voor ‘Leading Ladies’ is van start gegaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren