logo songteksten.net

Hardwell en Paul de Leeuw geven cultuurtips

AMSTERDAM - Hardwell, Paul de Leeuw en Albert Verlinde gaan met dertig andere bekende Nederlanders cultuurtips delen met jong en oud. Ze zijn samen met onder anderen Frank van der Lende, Eva van de Wijdeven, Guido Spek en Boris van der Ham CJP Inspirators.

Er gaan 33 CJP Inspirators aan de slag, maakte CJP maandag bekend. Ze gaan mensen enthousiasmeren over wat ze op cultureel gebied allemaal kunnen doen. Ze sturen tips over hun favoriete boeken en voorstellingen via e-mail aan mensen die zich hiervoor kunnen aanmelden op de website van CJP Inspirators. Na aanmelding krijgen ze vanaf begin oktober maandelijks een tot drie tips van hun inspirator in hun mailbox.

Sara Madou, hoofdredacteur CJP, bedacht het project in samenwerking met A’dam-E.V.A.-regisseur Norbert ter Hall. "Met de CJP-pas krijgt iedereen tot dertig jaar korting op cultuur, maar onze tips zijn voor iedereen bereikbaar en interessant. Daarom stellen we dit initiatief open voor iedereen in Nederland. Want: hoe meer mensen cultureel actief zijn, hoe beter. We vinden cultuur een essentieel deel van het leven. Omdat het je horizon breder maakt bijvoorbeeld, en je meer begrip krijgt voor de wereld om je heen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren