logo songteksten.net

Katie Melua had inzinking

(Novum) - Katie Melua is zwaar overwerkt geweest. De 26-jarige zangeres werkte zo hard aan haar carrière dat haar lichaam haar een halt toeriep. De Britse Melua belandde zelfs in het ziekenhuis. In december blies ze haar concert in Nederland af, maar sinds een paar weken gaat het weer een stuk beter met de zangeres.

Melua brak in 2005 door met haar lied Nine Million Bicycles, maar vorig jaar werd het plotseling stil rond de zangeres. "Ik heb een soort burn-out gehad en heb me heel slecht gevoeld", onthult ze aan de Britse Daily Mail. Melua praat niet graag over haar dip. "Het is een gevoelig onderwerp. Ik wil niet ingaan op de details, maar ik moest er een tijdje tussenuit."

"Ik kon gewoon niet langer doorgaan zo. Ik wist dat er echt iets mis was toen ik op een stoel voor me uit zat te staren", vertelt ze. "Ik moest er tussenuit, op vakantie en rust nemen. Het probleem is dat ik dol ben op wat ik doe, maar ik werkte mezelf de afgrond in."

Melua is inmiddels hersteld. Ze heeft haar zangcarrière weer opgepakt. "Ik ben de laatste weken weer aan de slag gegaan. Volgende maand begin ik aan een Europese toer. Ik schrijf ook nieuwe liedjes." Melua haalt haar afgezegde concert op 8 juni in de Amsterdamse Heineken Music Hall in.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren