logo songteksten.net

Jennifer Lopez annuleert optreden

MIAMI - Jennifer Lopez heeft een optreden op oudejaarsavond in E11even in Miami afgezegd. De zangeres loopt daarmee 1 miljoen dollar aan inkomsten mis, weet Gossip Cop. De zangeres geeft een samenzijn met haar familie voorrang.

De drukbezette zangeres en actrice verlangt volgens een bron van Gossip Cop naar vrije tijd voor zichzelf en haar familie. Jennifer Lopez kocht onlangs een huis in Bel-Air. ''Ze wil niets anders dan de jaarwisseling doorbrengen met haar tweeling Max en Emme en andere familieleden", zegt de bron.

De zangeres en actrice heeft een overvolle agenda. In New York heeft ze opnames voor haar politieserie Shades of Blue. Hierin speelt Lopez de hoofdrol van Harlee Santos, een alleenstaande moeder die als detective wordt gerekruteerd door de FBI. Daarnaast staat ze met een vaste muziekshow, All I Have, in Las Vegas. Deze muziekshow hervat ze in februari.

Jennifer brengt in 2017 ook haar nieuwe album uit. De Spaanstalige plaat wordt geproduceerd door Marc Anthony, haar ex-man en de vader van haar tweeling Max en Emme. De twee oud-geliefden brachten onlangs ook samen de single OlvĂ­dame Y Pega La Vuelta uit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren