logo songteksten.net

Zayn Malik tevreden over nieuw album

LONDEN - Zayn Malik is blij en tevreden met zijn nieuwe album Love. Dat zegt hij in een interview met Sunday Times. In het openhartige gesprek vertelt hij ook over zijn worsteling met eten.

Love is het tweede album van Zayn. “Ik ben echt blij met deze plaat”, zegt het ex-lid van One Direction. “Ze zeggen altijd dat de tweede plaat de moeilijkste is.” Volgens de musicus heeft hij zich goed ontwikkeld in de achterliggende periode. “Ik hoop dat ik dat door kan trekken in mijn gewone leven.”

Zayn vertelt dan over zijn worsteling met zijn eetstoornis. “Het had alles met controle willen hebben te maken”, kijkt hij terug. Volgens Zayn was het leven in One Direction helemaal uitgestippeld. Hij had het gevoel dat hij nergens meer controle over had. Dat vertaalde zich in problemen met eten. “Dat was ook het enige waar ik wel invloed op had en dat maakte het zo moeilijk.”

Uiteindelijk zag hij in waar het misging. “Toen ik terugkwam naar Engeland, heb ik een tijdje bij mijn moeder gewoond. Zij hielp me met het terugvinden van de controle over mijn leven en mijn eetgedrag. Dat ging eigenlijk heel natuurlijk.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren